Let op: langere levertijd door het Corona virus

Wij vragen je onderstaande informatie goed door te lezen, alvorens contact op te nemen: 

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voordat je kunt genieten van de geuren dan dat je van ons gewend bent. Ook kan een reactie langer op zich laten wachten dan normaal.

Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij PostNL. Houd daarom rekening met een langere levertijd. De huidige levertijd is minimaal 5 werkdagen.

Heb je een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ”spoed” deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met je op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor. 

Wij verzoeken je, om na je bestelling deze levertijd af te wachten en voor vragen rondom levertijd geen contact met ons op te nemen. Momenteel verwerken wij vele malen meer orders dan gebruikelijk.

De tijd hebben wij hard nodig om iedere order met dezelfde hoeveelheid liefde en aandacht te verwerken. Wij vragen hiervoor jouw begrip en wensen je alvast veel geurplezier!